Het Caviar House “Imperial Heritage” werd opgericht door en is eigendom van de familie Colman. Imperial Heritage garandeert u de beste kaviaarselectie van de meest geprezen steursoorten…
Geniet van een van de meest geprezen steurkaviaar en trakteer uzelf, uw familie en vrienden op deze unieke kaviaarervaring. Als “affineurs” van kaviaar, die alleen de beste kaviaar selecteren, zijn we in staat om onze trouwe klanten te voorzien van al hun gastronomische geneugten.
Puur natuur geserveerd op ijs, zure room en blinis.
De donker tingrijze kuiten van de “Oscietra Royal” worden gekenmerkt door een complexe en rijke smaak. Zijn forse korrels met een subtiele smaak van zee-egel en noten, rollen soepel over de tong. De Oscietra wordt beschouwd als een van de meer opvallende kaviaarsoorten. Een typisch Russische MALOSSOL-kaviaar (licht gezouten).
Smeurige aardappelpuree met zure room en vers geklopte mousselinesaus.
Handgepelde Zeebrugse garnalen, mesclun slaatje en gefrituurde peterselie.
Butternut, romanesco, groene asperge en vers geklopte mousselinesaus.
Gekarameliseerde appelen, Cantharel, Calvados
Spaanse ham van absolute topkwaliteit. Je hoeft geen connaisseur te zijn om deze ham te onderscheiden van andere zogenaamde "Bellota hammen". Zijn intense aroma laten je smaakpupillen in overdrive gaan en verklappen een bouquet aan aroma's waar enkel de aller beste Iberico Bellota hammen over beschikken.
Geserveerd op ijs (6 stuks).
Tomaat garnalen style. San Marzano tomaten, kwartelei.
Gebakken in de knoflook, ui, wilde champignons, rode pigment en tuinkruiden.
Gebakken in de hoeveboter, slaatje en Belgische frieten.
Geen gekweekte paling levend wild, ingevoerd uit Canada. Geserveerd met een verse groene kruidenslaatje en Belgische frieten.
Tomaat garnalen style. San Marzano tomaten, kwartelei en Belgische Frieten.
Heerlijke, zachte, licht zoete King Crab poten. Gebakken in de boter met tijm.
2 Bereidingen; gebakken en gestoomd, asperge, jonge wortel, prei en vers geklopte mousselinesaus, afgewerkt met handgepepelde Zeebrugse garnalen.
Verse pasta, parmezaankaas en room
Witloof, wilde champignons, butternut, portsaus en verse aardappelkroketjes.
Witloof, wilde champignons, butternut, cognacsaus en verse aardappelkroketjes.
Deze runderen danken hun naam aan hun opvallende lichtgele tot kaneelkleurige vacht. De stevige runderen leven bij boeren die liefdevol voor hun kleine kudde zorgen. Ze lopen bijna het hele jaar buiten en zijn goed opgewassen tegen het klimaat van de streek. Ze eten het hele jaar door gras, klaver en kruiden. In Galicië worden de runderen pas na zeven jaar geslacht. Door de vrije levenswijze en de leeftijd van de runderen, heeft het vlees een subtiele marmering. Dat komt door het vet dat tussen het spierweefsel zit. Het vlees is dieprood tot paars van kleur en de structuur is fluweelzacht en toch stevig. Na de rijping, krijgt het vlees zijn unieke smaak: een parfum van foie gras met diepe smaken van boter, kruiden en noten.
Geniet ervan!!!
Japanse Wagyu A5+ 12 BMS uit Kagoshima
De enige echte Japanse Wagyu, het beste vlees ter wereld.
Japanse Wagyu staat wereldwijd bekend als een van de meest luxueuze en hoogwaardige vleessoorten, en de Japanse Wagyu A5+ 12 BMS uit Kagoshima, afkomstig van 100% Japanse Black runderen, is een ware culinaire schat. Deze bijzondere vleeservaring belichaamt de perfectie van vakmanschap, traditie en unieke genetica die al eeuwenlang gekoesterd worden in de Japanse vleesindustrie.
Kagoshima, gelegen in het zuidwestelijke puntje van Japan, staat bekend om zijn ideale klimaat en rijke landbouwgrond, wat resulteert in Wagyu van ongeëvenaarde kwaliteit. De Japanse Black runderen worden hier met de grootste zorg en aandacht grootgebracht, met een focus op het creëren van een stressvrije omgeving, een uitgebalanceerd dieet en zelfs massages om de vleeskwaliteit te optimaliseren.
Het cijfer “A5+” in de classificatie van dit Wagyu vlees verwijst naar het hoogste niveau van marmering en kwaliteit volgens de Japanse beoordelingsschaal. Dit betekent dat het vlees een uitzonderlijke hoeveelheid intramusculair vet bevat, wat resulteert in een ongeëvenaarde malsheid, sappigheid en een explosie van smaak bij elke hap. Met een BMS (Beef Marbling Score) van 12 bereikt dit Wagyu vlees het hoogste niveau van marmering, wat resulteert in een sublieme textuur en een verfijnde smaakbeleving die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren.
Het geheim achter de buitengewone kwaliteit van dit vlees ligt niet alleen in de genetica van de runderen, maar ook in het zorgvuldige rijpingsproces dat plaatsvindt voordat het vlees beschikbaar wordt gesteld voor consumptie. Gedurende deze periode worden de natuurlijke enzymen in het vlees geactiveerd, wat resulteert in een nog intensere smaak en een nog zachtere textuur.
Mascarpone, Amaretto, koffie.
Vanille ijs met verse warme Callebaut chocolade saus.
Chocolademousse met een laagje praliné op basis van een cacaomuffin.
Amandelbiscuit, ganache van chocolade en framboos.
Mokka ijs en Illy café.
Biscuit met een trio van chocolade, choclade cremeux en macron.