Het Caviar House “Imperial Heritage” werd opgericht door en is eigendom van de familie Colman. Imperial Heritage garandeert u de beste kaviaarselectie van de meest geprezen steursoorten…
Geniet van een van de meest geprezen steurkaviaar en trakteer uzelf, uw familie en vrienden op deze unieke kaviaarervaring. Als “affineurs” van kaviaar, die alleen de beste kaviaar selecteren, zijn we in staat om onze trouwe klanten te voorzien van al hun gastronomische geneugten.
Puur natuur geserveerd op ijs, zure room en blinis.
Puur natuur geserveerd op ijs, zure room en blinis.
De donker tingrijze kuiten van de “Oscietra Royal” worden gekenmerkt door een complexe en rijke smaak. Zijn forse korrels met een subtiele smaak van zee-egel en noten, rollen soepel over de tong. De Oscietra wordt beschouwd als een van de meer opvallende kaviaarsoorten. Een typisch Russische MALOSSOL-kaviaar (licht gezouten).
Smeurige aardappelpuree met zure room en vers geklopte mousselinesaus.
Smeurige aardappelpuree met zure room en vers geklopte mousselinesaus.
Handgepelde Zeebrugse garnalen, mesculen slaatje en gefrituurde peterselie.
Gebakken, butternut, groene asperge, cantharel en verse mousselinesaus
Twee keer gerookt ; op padoukhout en vanille, gemarineerde zeealgen.
100% zuivere Belotta ham, 40 maanden gerijpt, handgesneden door Cortador.
Geserveerd op ijs (6 stuks).
Tomaat garnalen style.
Gebakken in de knoflook, ui, wilde champignon, rode pigment en tuinkruiden.
gekarameliseerde appelen, cantharel en Calvados.
2 bereidingen; gebakken en gestoomd, asperge, jonge wortel, prei, handgepelde grijze garnalen en vers geklopte mousselinesaus.
Gebakken in de hoeveboter, slaatje en Belgische frieten.
Tomaat garnalen style.
Witloof, wilde champignon, butternut, cognacsaus, aardappelkroketjes
Witloof, wilde champignons, butternut, portsaus en aardappelkroketjes
Verse Pasta, boter en parmezaankaas
Dit Spaans Iberisch rund heeft een spectaculaire smaak en is ook nog eens gezond. De runderen van het Rubia Gallega ras kenmerken zich door de hoge intramusculaire vetten (natuurlijke vetten die zorgen voor de zeer mooie marmering in het vlees).
Door de leefwijze heeft het vlees een kruidige en ietwat zilte smaak wat de grootste Spaanse sterrenchefs en ik ten zeerste weten te appreciëren.
geserveerd met een fris slaatje, peperroomsaus of béarnaise
Alleen de 100% raszuivere Japanse Black Wagyu komt in aanmerking voor ons restaurant. Gekweekt en geslacht in Japan. Tot begin 2015 was het zelfs verboden om dit uitzonderlijk vlees uit te voeren vanuit Japan. Het meest exclusieve stuk rundsvlees ter wereld spreekt tot de verbeelding en zal u tot een onovertroffen culinaire ervaring leiden.
Wij zijn dan ook fier dat wij deze enige echte Wagyu A5+ (A5+ is de degradatie van de kwaliteit die tot vroeger enkel en alleen voor de keizerlijke familie bestemd was.) uit Japan mogen aanbieden.
Het Wagyu rund, die gemasseerd en gevoederd wordt met granen van de sake wijn brengt een marmering (streepjes vet als marmer) voort, die uniek is. (smelt op de tong)
Die marmering zorgt voor een spectaculair mondgevoel en een subtiel pallet aan smaken.
Seul le wagyu noir Japonais de 100% de race est éligible au notre restaurant.
Cultivé et abattu au Japon. Jusqu’au début de 2015, il était même interdit d’exporter cette viande exceptionelle du Japon. Le Morceau de boeuf le plus exclusif au monde fait appel à l’imagnaition et vous mènera à une expérience culinaire inégalée.
Le boeuf de wagyu apporte une marbrure (tirets de graisse comme le marbre) sur qui est unique, finement divisé. Ce persillage crée une sensation en bouche spectaculaire et une palette subtile de sauveurs.
Mascarpone, Amaretto, koffie.
Vanille ijs met verse warme chocolade saus.
Amandelbiscuit, ganache van chocolade, frambozenmousse, yoghurt en basilcum.
Amandelbiscuit, ganache van chocolade, Cake Passie/Mango, Macaron de Paris Gepofte Rijst, Witte Chocolade, Mini Sfera Exotisch en Caramel.
Mokka ijs en Illy café.