Edit Content

FINE DINING Restaurant

Keizerlijk erfgoed

's Werelds meest verfijnnde kaviaar ... Een verhaal van passie en traditie.

Het Caviar House “Imperial Heritage” werd opgericht door en is eigendom van de familie Colman. Imperial Heritage garandeert u de beste kaviaarselectie van de meest geprezen steursoorten…

Geniet van een van de meest geprezen steurkaviaar en trakteer uzelf, uw familie en vrienden op deze unieke kaviaarervaring. Als “affineurs” van kaviaar, die alleen de beste kaviaar selecteren, zijn we in staat om onze trouwe klanten te voorzien van al hun gastronomische geneugten.

 • 30 gr. Imperial Heritage Oscietra € 125

  Puur natuur geserveerd op ijs, zure room en blinis.

Oscietra Royal

De donker tingrijze kuiten van de “Oscietra Royal” worden gekenmerkt door een complexe en rijke smaak. Zijn forse korrels met een subtiele smaak van zee-egel en noten, rollen soepel over de tong. De Oscietra wordt beschouwd als een van de meer opvallende kaviaarsoorten. Een typisch Russische MALOSSOL-kaviaar (licht gezouten).

 • Pommes Moscovite style Imperial Heritage Oscietra (30gr.) € 145

  Smeurige aardappelpuree met zure room en vers geklopte mousselinesaus.

Voorgerechten

 • *Supplement Imperial Heritage Oscietra Caviar 15gr. € 65
 • Artisanale garnaalkroketten € 28

  Handgepelde Zeebrugse garnalen, mesculen slaatje en gefrituurde peterselie.

 • Sint-Jacobsvruchten uit Dieppe € 35

  Gebakken, butternut, groene asperge, cantharel en verse geklopte mousselinesaus

 • Gerookte Noorse zalm € 30

  Fluweel zacht en romig, met een intens en kruidig accent. Dit is het resultaat van twee keer roken. De eerste keer op grof zeezout, daarna met een speciale kruidenmengeling en fijngemalen boomschors van de Zuid-Afrikaanse Padouk boom.

 • Jamon de Belotta Pata Negra (100gr.) € 45

  Spaanse ham van absolute topkwaliteit. Je hoeft geen connaisseur te zijn om deze ham te onderscheiden van andere zogenaamde "bellota hammen". Zijn intense aroma laten je smaakpupillen in overdrive gaan en verklappen een bouquet aan aroma's waar enkel de aller beste iberico bellota hammen over beschikken.

 • Gillardeau oesters M3 € 38

  Geserveerd op ijs (6 stuks).

 • Handgepelde grijze Zeebrugse garnalen € 35

  Tomaat garnalen style. San Marzano tomaten.

 • Grote Langoustines uit Noorwegen € 38

  Gebakken in de knoflook, ui, wilde champignon, rode pigment en tuinkruiden.

 • Mechelse Asperges AA € 38

  Ei, hoeveboter, morille en Belotta Pata negra.

Enkel voorgerechten worden niet geserveerd.

Hoofdgerechten

 • *Supplement Imperial Heritage Oscietra Caviar 15gr. € 65
Als u vragen heeft over allergenen, gelieve ons dit te melden.

De beste vleessoorten ter wereld voor u geselecteerd

DARK RED FRISONA VAN TAMACO, BARCELONA

Tamaco uit Barcelona brengt hier de mooiste selectie van Europese Frisona die beschikbaar is. Een extreme focus op intramusculair vet en vleeskwaliteit zorgt ervoor dat dit een terechte favoriet is van vele carnivoren. Qua smaak gaan we hier terug naar die rustieke diepe dry aged taste. Frisona is ook gekend als Holstein-Friesian, een kruising van 2 koeienrassen: Holstein-koeien uit Duitsland en Friesian-koeien uit Friesland. Dark Red is een spaanse merknaam waaronder de mooiste, beste Frisona runderen vallen.

Geniet ervan!!!

 • DARK RED FRISONA FILET PUR € 55
 • DARK RED FRISONA ENTRECÔTE 24 dagen DRY AGED € 60

  *geserveerd met een fris slaatje, peperroomsaus of béarnaise

Japanse Wagyu A5+ 12 BMS uit perfectuur KAGOSHIMA

De enige echte Japanse Wagyu, het beste vlees ter wereld. Uniek in Belgie.

Japanse Wagyu A5+ 12 BMS uit Kagoshima

De enige echte Japanse Wagyu, het beste vlees ter wereld.

Japanse Wagyu staat wereldwijd bekend als een van de meest luxueuze en hoogwaardige vleessoorten, en de Japanse Wagyu A5+ 12 BMS uit Kagoshima, afkomstig van 100% Japanse Black runderen, is een ware culinaire schat. Deze bijzondere vleeservaring belichaamt de perfectie van vakmanschap, traditie en unieke genetica die al eeuwenlang gekoesterd worden in de Japanse vleesindustrie.

Kagoshima, gelegen in het zuidwestelijke puntje van Japan, staat bekend om zijn ideale klimaat en rijke landbouwgrond, wat resulteert in Wagyu van ongeëvenaarde kwaliteit. De Japanse Black runderen worden hier met de grootste zorg en aandacht grootgebracht, met een focus op het creëren van een stressvrije omgeving, een uitgebalanceerd dieet en zelfs massages om de vleeskwaliteit te optimaliseren.

Het cijfer “A5+” in de classificatie van dit Wagyu vlees verwijst naar het hoogste niveau van marmering en kwaliteit volgens de Japanse beoordelingsschaal. Dit betekent dat het vlees een uitzonderlijke hoeveelheid intramusculair vet bevat, wat resulteert in een ongeëvenaarde malsheid, sappigheid en een explosie van smaak bij elke hap. Met een BMS (Beef Marbling Score) van 12 bereikt dit Wagyu vlees het hoogste niveau van marmering, wat resulteert in een sublieme textuur en een verfijnde smaakbeleving die zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal bekoren.

Het geheim achter de buitengewone kwaliteit van dit vlees ligt niet alleen in de genetica van de runderen, maar ook in het zorgvuldige rijpingsproces dat plaatsvindt voordat het vlees beschikbaar wordt gesteld voor consumptie. Gedurende deze periode worden de natuurlijke enzymen in het vlees geactiveerd, wat resulteert in een nog intensere smaak en een nog zachtere textuur.

Nagerechten

 • Tiramisu € 13

  Mascarpone, Amaretto, koffie.

 • Dame Blanche € 15

  Vanille ijs met verse warme Callebaut chocolade saus.

 • Dôme van Callebaut chocolade € 15

  Chocolademousse met een laagje praliné op basis van een cacaomuffin.

 • Allumete van framboos en Belgische Callebout chocolade € 15

  Amandelbiscuit, ganache van chocolade en framboos.

 • Cafe Glacé € 15

  Mokka ijs en Illy café.

 • Chocolade heaven 15

  Biscuit met een trio van chocolade, choclade cremeux en macron.