Edit Content

FINE DINING Restaurant - AWARD WINNER WINE SPECTATOR 2024

Luxo degustatiemenu

 OESTER Krystale Spéciales

***

ST.JACOBSVRUCHT Noordzee

&

KAVIAAR Oscietra Heritage

***

KING KRAB Alaska

***

HANDGEPELDE GRIJZE GARNALEN Zeebrugge

***

LANOUGSTINE Noorwegen

***

WAGYU A5+ Japan

***

CHOCOLADE  Belgium

Degustatiemenu 225 Euro

Aangepaste geselecteerde wijnen 125 Euro per persoon

De  menu’s kunnen niet  gewijzigd worden.

Luxo marktmenu

OESTERS Krystale Spéciales

***

TATAKI BLUEFIN TONIJN Balfego

***

LANGOUSTINE Noorwegen

***

ENTRECÔTE Spanje

***

FRAMBOOS – CHOCLADE Belgium

Luxo marktmenu @ 110 Euro

OUDEJAARSAVONDMENU / MENU DE REVEILLON

 

GEMARINEERDE OESTER Gillardeau

***

KREEFTENBISQUE Canada

***

ST. JACOBSVRUCHT Dieppe

***

*OSCIETRA CAVIAR Pommes Moscovite

***

LANGOUSTINES Ijsland

***

REEFEILET Ardennen

***

FRAMBOOS CHOCOLADE Belgium

 

OUDEJAARSMENU @ 145 Euro

* Supplement Pommes Moscovite  25gr. Caviar  95 Euro

Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

De menu’s kunnen niet gewijzigd worden.