Edit Content

Restaurant

Luxo degustatiemenu

 OESTERS Gillardeau

***

GEROOKTE PALING Zeeland

***

KAVIAAR Oscietra Heritage

***

ST.JACOBSVRUCHT Dieppe

***

LANOUGSTINE Ijsland

***

WAGYU A5+ Japan

***

FRAMBOOS – CHOCOLADE  Belgium

Menu @ 220 Euro
Aangepaste wijnen 125 Euro per persoon. (minimum 2 personen)

Luxo marktmenu

OESTERS Gillardeau

***

ST.JACOBSVRUCHT Dieppe

***

LANGOUSTINE Ijsland

***

PASTA ZWARTE TRUFFEL Toscane

***

REEFILET Uit onze Ardennen

***

FRAMBOOS – CHOCLADE Belgium

Menu @ 145 Euro
Aangepaste wijnen 75 Euro per persoon. (minimum 2 personen)

OUDEJAARSAVONDMENU

GEMARINEERDE OESTER Gillardeau

KREEFTENBISQUE Canada

ST. JACOBSVRUCHT Dieppe

*OSCIETRA CAVIAR Pommes Moscovite

LANGOUSTINES Ijsland

REEFEILET Ardennen

FRAMBOOS CHOCOLADE Belgium

OUDEJAARSMENU @ 145 Euro

* Supplement Pommes Moscovite  25gr. Caviar  95 Euro

Onze menu’s serveren we voor het volledige gezelschap van de tafel.

De menu’s kunnen niet gewijzigd worden.